De leukste dingen om te doen tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan! Dat betekent dus met de familie bij de kerstboom samen gezellige activiteiten doen. Maar wat nou als je totaal niet weet wat je kunt gaan doen? Geen inspiratie hebt voor activiteiten? Daar kunnen wij je een beetje mee helpen, dus lees gauw verder!

Surprise

Parfum, een Belgisch bierpakket, zeepjes, gereedschap, alles wat jij maar wilt kun je krijgen tijdens een surprise! Een surprise is een perfecte activiteit om te doen tijdens de feestdagen. Gooi alle namen van de familie op een hoop en trek lootjes. Jij moet dan een surprise maken voor degene van wie jij het lootje hebt getrokken! Dit houdt in dat jij een van de cadeautjes koopt die hij of zij op zijn verlanglijstje heeft staan. Ook is het leuk om er zelf iets bij te maken zoals een gedichtje. Op die manier heb je én een leuke avond én krijg jij (hopelijk) het cadeau wat jij op je verlanglijstje hebt staan. Ook is het altijd leuk om eventjes lekker te knutselen, toch?

Gourmetten

Lekker gezellig samen eten hoort natuurlijk bij de feestdagen. Het leukste is dan om te gaan gourmetten! Zo kan iedereen zelf bakken wat diegene lekker vindt en is het dus altijd goed! Een ander voordeel van gourmetten is dat je er de hele avond over kunt doen. Zo heb je dus zonder al teveel moeite je avond weer opgevuld! Ook komen er vaak de leukste gespreken voort uit een gourmet avondje, dus waarom niet? Als je met een grotere familie wilt gaan gourmetten kun je ook vragen of iedereen zelf wat hapjes mee kan nemen, op die manier krijg je veel variatie en scheelt het in de kosten!

Films kijken

Om écht in de sfeer van de feestdagen te komen is het heerlijk om kerstfilms te kijken. Er staan tegenwoordig genoeg kerstfilms op Netflix en op tv worden er tijdens de feestdagen ook erg veel uitgezonden. Wie houdt er nou niet van een avondje lekker op de bank films kijken? Koop wat lekkere hapjes en geniet van leuke films!

Naar een kerstshow in een tuincentrum

Als je écht de kerstsfeer wilt meekrijgen, ga dan naar een tuincentrum. Daar hebben ze meestal een prachtige kerstshow opgesteld staan waar jij rustig kunt gaan rondlopen. Je kunt hier ook leuke decoraties kopen. Het is een super leuke activiteit om samen te doen zodat je hier optimaal van kunt genieten zonder dat je zorgen hoeft te maken over de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *