De mooiste sieraden voor tijdens je bruiloft

Je trouwdag zal de mooiste dag van je leven zijn. Alles is perfect. Je ben er met al je familieleden en vrienden. Het beste is dat je trouwt met de liefde van je leven. De jurk is perfect, de opzet is perfect en heel je bruiloft zal perfect zijn. Bruidssieraden horen bij deze perfecte dag. De sieraden zullen ervoor zorgen dat de bruidsjurk heel mooi wordt aangevuld. De sieraden kunnen overal aangeschaft worden. Dit kan bij een juwelier of op een online webshop. Een voorbeeld hiervan is https://www.drksonline.com/

De sieraden die passen bij je jurk

Er zijn verschillende soorten bruidsjurken. De sieraden zullen moeten passen bij de bruidsjurk. Het is belangrijk dat je de sieraden uitkiest bij de bruidsjurk en niet andersom. Het type van de halslijn heeft invloed op de sieraden die je kunt kiezen. 

Wanneer je bijvoorbeeld een strapless halslijn hebt dan is het beter dat je liever geen grote of opvallende sieraden om de nek draagt. Je kan beter kiezen voor sieraden met kleine steentjes. Je kunt hierbij bijpassende oorbellen kiezen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om helemaal geen ketting te dragen. Wel is het mogelijk om lange oorbellen te dragen.  

Als je bruidsjurk een vierkante halslijn hebt, dan kun je beter een korte ketting. Een te lange ketting zal niet mooi ogen. Wanneer de halslijn vierkant is, dan kun je het beste een ketting kiezen die een paar centimeters boven de jurk hangt. Je kunt hierbij denken aan chokers of kettingen met kleine stenen. Deze zullen erg mooi ogen. Verder is het prachtig om lange oorbellen in te doen. Een combinatie van zo een korte ketting en lange oorbellen is perfect. 

Een bruidsjurk met een boothals is het beste te combineren met knoop oorbellen of ontwerpen met gekleurde stenen. Je kunt bij zo een bruidsjurk kiezen voor een kleine ketting. Fijne zilveren en gouden kettingen staan ook prachtig. 

Er zijn ook bruidsjurken met een halternek. Dit soort jurken zijn erg sensueel. Hierbij is het beter om zo min mogelijk sieraden te dragen. Het principe ‘less is more’ is hier van toepassing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *