Een LED scherm nodig? Bekijk de 3 redenen om deze te kopen

Als je dit artikel hebt aangeklikt, ben je waarschijnlijk op zoek naar een LED scherm. Of je er nu eentje zoekt voor binnen, buiten, een transparant scherm of dat je er nu eentje custom made wilt laten ontwerpen: een Led scherm kopen is zeker een goed idee. Mocht je nog niet overtuigd zijn van je keuze en kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het kiezen of om een doelgerichte keuze te maken wat voor type LED scherm je nu eigenlijk nodig hebt? Dan zullen we in dit artikel de voor- en nadelen voor 3 verschillende type LED schermen voor je op een rijtje zetten met de redenen waarom je die zou moeten kopen. 

Ideaal voor bij een showroom

L2L Ledscreens heeft een uitgebreid aanbod aan LED schermen. Zo vind je vast iets wat naar jouw smaak is. Mocht er niets tussen zitten naar jouw smaak, dan kun je eventueel altijd nog een scherm compleet naar eigen wens laten ontwerpen. Hierbij is bijna alles mogelijk. Een LED scherm leent zich uitstekend voor reclamedoeleinden en afhankelijk van waar jij hem wilt plaatsen en wat de doelen zijn die jij voor ogen hebt, kun je kiezen tussen een binnen, buiten of transparant LED scherm. Elk type scherm heeft zo zijn voor- en nadelen en deze zullen we voor je op een rijtje zetten. Zo is een transparant LED scherm ideaal wanneer je graag een scherm wilt hangen voor bijvoorbeeld een showroom, maar niet wilt dat het daglicht geblokkeerd wordt door het scherm, zodat mensen wel gewoon naar binnen kunnen kijken. 

Weerbestendig of juist niet?

Verder heb je nog de keuze voor een LED scherm die speciaal bedoeld is voor binnen. Deze schermen zijn niet weerbestendig, waardoor ze scherp geprijsd zijn en tevens een langere levensduur hebben. Mocht je dus een scherm ergens binnen willen hangen, dan kan dit een uitstekende keuze zijn. Als laatste hebben we ook nog een scherm voor buiten. Deze zie je bijvoorbeeld vaak langs de kant van de snelweg of op het moment dat er livestreams worden uitgezonden op grote schermen in de stad, bijvoorbeeld tijdens een WK of EK. Deze schermen moeten tegen allerlei soorten klimaat bestand zijn, zodat je ze het hele jaar door zonder problemen kunt gebruiken. Mocht je dus een scherm nodig hebben die je op een plek wil hangen waar je te maken hebt met verschillende weersomstandigheden, dan kan dit een goede keuze zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *