Exotische olijfboom

Een exotische olijfboom voor in de tuin kopen is eenvoudiger dan ooit. Een olijfboom bestel je heel makkelijk online bij Tropic trees in Hengelo. Zij selecteren en importeren de olijfbomen, en letten dan op gezondheid, model, wortelgestel, soort en groei. De boom wordt stevig verpakt, en toegestuurd. Eenvoudiger kun je geen exotische boom in de tuin bij je woning of bedrijf kopen. het is bijzonder als je een boom die je normaal in warme oorden tegenkomt in het koude Nederland ziet staan. Ondanks dat het een subtropische boom is, kan een olijfboom goed in Nederland groeien met als frappant detail, in de winter is een olijf niet kaal.

Meer exotische bomen te koop bij Tropic trees

Naast de olijfboom zoals de Olea Europa heeft Tropic trees meer exotische bomen te koop. Bijzonder is een citrusboom waar een mandarijnen- sinaasappelen- citroenen- en limoenenboom onder valt. De citrusboom verliest in het najaar dan wel blad, maar daarentegen krijgt de citrus in het voorjaar prachtige bloesems die lekker ruiken. De vijgenboom, Tropic trees verkoopt die ook, ruikt weer lekker als het vrucht draagt. Het mooie is dat meerdere bomen in één zending heel goed gaat, als je van die bijzondere bomen in een groepje plant dat je dan zo een eigen exotische boomgaard in je tuin hebt.

Het hele assortiment is uniek, zij hebben kamerplanten die je nooit eerder hebt gezien

Het is bijzonder als je op de internetsite al die bomen en planten bekijkt. Je kan de bomen en planten ook in Hengelo zelf gaan bekijken. Niet voor iedereen is online kopen gemakkelijk, daarom een fysieke winkel. Wel het advies om vooraf contact te leggen, de gegevens staan op de site. Opvallend zijn de lage prijzen bij Tropic trees, een olijfboom heb je al voor 24,95. Het gaat dan om een struik op stam. Je kan voor een lage prijs een hele tuin bij de woning of het bedrijf inrichten met unieke bomen en planten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *