Flexibel en professioneel

verzekeringen

De tijd dat je voor een advies alleen naar een kantoor kon gaan is gelukkig voorbij, in deze 24 uurs maatschappij moet de dienstverlening ook meegroeien. Bij NHP profiteer je niet alleen van een perfecte dienstverlening, ook de verschillende manier van contact met de adviseur heeft zo zijn voordelen. Je bent niet afhankelijk van een adres om te mailen, of een telefoonnummer. Je kan gebeld worden wanneer het jou uitkomt, mailen, zelf bellen of chatten met je adviseur.

NHP

Verschillende dienstverleningen

Bij NHP ben je aan het goede adres voor verschillende dienstverleningen, de adviseur kan je op afstand helpen bij hypotheken, verzekeringen en andere financiële zaken. Wat er ook geregeld moet worden, alles wordt onafhankelijk gedaan. NHP zoekt voor jou altijd de beste en voordeligste maatschappij of dienst waar je gebruik van kunt maken. Zij hebben er geen belang bij waar jij je dienst of verzekering afneemt, alleen de voordeligste verzekering met de beste voorwaarden is belangrijk.

Altijd advies wat je kunt gebruiken

De adviseurs van NHP zijn echte specialisten die weten waar ze over praten, en wat er bijvoorbeeld bij een hypotheek komt kijken. Maar ook op andere gebieden weten zij precies wat ze doen, en welk advies je nodig hebt. Verzekeringen, je pensioen of andere belangrijke financiële diensten. Je hoeft natuurlijk geen complete diensten af te nemen, ook wanneer je alleen wat randinformatie wilt over bepaalde dingen ben je welkom. Er wordt voor een maandelijks pakket een voordelig bedrag gerekend, op de website van NHP.nl vind je hierover alle informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *