Genieten aan zee

vakantieparken aan zee

Waar de een houdt van bossen en parken tijdens de vakantie, wil de ander genieten in vakantieparken aan zee. Wakker worden met de frisse lucht van de bossen, of met de ruisende zee op de achtergrond. In Nederland zijn er verschillende parken die dichtbij de zee liggen, of waar de vakantiehuisjes echt op het strand staan. Bij het wakker worden sta je direct met je voeten in het zand, is het maar een paar stappen om een duik te nemen in de verkoelende zee. 

Strand en duinen

Bij vakantieparken aan zee heb je over het algemeen ook duinen waar je lekker kunt wandelen, wat is er fijner dan na het wakker worden een duik te nemen en dan een wandeling te maken. Op deze manier begin je de dag goed en gezond, maar je kunt ook direct genieten van de zon op het strand. Ga lekker zitten op het terras van je strandhuisje, of plof lekker in een strandstoel om dat felbegeerde bruine kleurtje te krijgen. Maar natuurlijk is het gewoon lekker genieten, ontspannen en even nergens aan denken tijdens je vakantie aan zee.

vakantieparken aan zee

Aan de rand van het centrum

Aan de rand van het gezellige centrum, maar toch in de duinen van Egmond aan Zee ligt dit vakantiepark. Een kleine wandeling en je bent aan het strand, zonnen en zwemmen dus binnen handbereik. Maar op het park kunnen kinderen en volwassenen zich ook prima vermaken, van de vakantieparken aan zee is dit een aantrekkelijk park wat geschikt is voor gezinnen. Met veel sport en spel mogelijkheden aantrekkelijk om je vakantie te vieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *