Hoe droogt je nagellak het snelst?

Als je van plan bent om een avond uit te gaan, is je nagels doen vaak een must. Het maakt je outfit helemaal af. Snel nagels lakken is echter vaak moeilijker dan je denkt, want het drogen duurt wel even. Vaak ben je klaar en denk je weg te kunnen, maar je stoot weer ergens tegen aan waardoor je look weer verpest is. Een bron van ergernis dus. Er zijn veel dingen die ervoor zorgen waardoor je je nagels sneller kunt laten drogen, door bijvoorbeeld een Gellak lamp. Wil je meer weten over hoe je snel je nagels kunt laten drogen? Lees dan snel verder in de volgende alinea!

Koud water & föhnen

Vergeet ingewikkelde producten die niet werken en die jou alleen maar op kosten willen jagen. Er zijn simpele, goedkope trucjes die ervoor zorgen dat jouw nagels binnen no-time droog zijn. Wat dacht je van koud water? Kou laat nagellak snel hard worden, dus je kunt je nagels even onderdompelen om ze snel te laten drogen. Gebruik geen harde straal, want dit verpest je look. Dompel ze liever in een kopje met koud water en wacht twee minuten. Je kunt ook prima de koude stand van je föhn gebruiken. Je kunt deze knop gebruiken en op je pas gelakte nagels richten, en je zult merken dat ze zomaar droog zijn!

Sneldrogende topcoat of haarsprayDe topcoat nagellak die je bij Yinger kunt kopen zijn een echte musthave voor de persoon die graag sneldrogende nagels wilt. Er zijn veel verschillende topcoats te koop, maar je hebt ook veel speciale topcoats die ervoor zorgen dat je nagels extra snel drogen. Je brengt ze aan over je normale nagellak en je nagels drogen binnen een minuut. Je kunt ook haarlak gebruiken. Zorg er wel voor dat je voorzichtig sprayt, omdat de lak anders aan je vingers kan gaan plakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *