Iedereen veilig met G4S veiligheids-trainingen

Een veilige werkvloer is essentieel. Of je nu op een bouwplaats vol fysieke gevaren werkt of in een kantoor waar de risico’s in andere hoeken liggen. Daarom kies je voor G4S veiligheids-trainingen. Zij geven trainingen op verschillende gebieden die te maken hebben met veiligheid. Zo zijn er gerichte trainingen voor veiligheid, gezondheid en milieu in specifieke sectoren, maar ook cursussen voor EHBO en BHV. Een werkgever kan dit voor je vergoeden als het in belang van het bedrijf is dat je zo’n cursus volgt. Je kunt het als werkgever natuurlijk ook voorstellen aan je werknemers.

VCA en VCA-VOL

De G4S veiligheids-trainingen die zich richten op veiligheid, milieu en gezondheid zijn VCA en VCA-VOL trainingen. Hierin wordt geleerd welke risico’s er zijn in jouw specifieke branche of sector. En natuurlijk hoe hiermee om te gaan. Zodat niet alleen jijzelf veilig blijft tijdens het werk, maar ook je collega’s. Zowel fysiek veilig als gezond. En daarbij wordt dus ook het milieu in acht genomen. Een VCA-VOL is de volgende stap. Deze is bedoeld voor leidinggevenden. Je leest alles over VCA en VCA-VOL G4S veiligheids-trainingen hier.

EHBO en BHV

Je kunt natuurlijk ook nog verder de basis opzoeken met een EHBO of BHV cursus. Dit soort G4S veiligheids-trainingen zijn essentieel. Je kunt geen bedrijf hebben zonder EHBO’er of BHV’er. Of dit nu een kantoorafdeling of een bouwplaats is. Er is een klein verschil tussen EHBO en BHV. Bij EHBO trainingen leer je bijvoorbeeld ook hoe je wonden moet verbinden. Bij BHV leer je weer hoe je te werk moet gaan bij ontruimingen. Wanneer er meerdere BHV’ers in een bedrijf aanwezig zijn, kun je ook een hoofd-bhv’er aanstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *