Leren jas heren

leren jas heren

Een leren jas heren is iets wat tegenwoordig heel normaal is om aan te trekken voordat je naar buiten gaat. Een jas helpt je tegen kou,regen,wind etc. Het is dus belangrijk dat de jas van goede kwaliteit is om deze dingen tegen te kunnen houden. Jassen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo heb je lange jassen,korte jassen. Jassen met een dierenprint of juist een sportieve jas. Of wil je juist liever een nette jas? Leren jas heren heeft een ruim assortiment voor een jas die bij je past.

Wat is leer?

Leer is vel. Leer is gemaakt van het huid van een dier. Dit kan elk dier zijn zoals bijvoorbeeld: koe,varken,lam,hert,ree,paard,krokodil,slang etc. Deze huid oftewel leer kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kun je leer gebruiken voor de bekleding van je stoelen,  andere meubels, kleding, schoenen etc. Leer neemt altijd de temperatuur van de omgeving aan. Hierdoor kan leer dus nooit warmer of kouder zijn dan zijn omgeving. 

Heeft u toch liever een soort leer die niet van dieren gemaakt is? Denk dan aan bijvoorbeeld kunstleer. Dit is gemaakt van kunststof en dus niet van een dier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *