Opleiding verkoopmedewerker: dit ga je leren

Zoek je naar een nieuwe en uitdagende functie? Of wil je graag ergens aan de slag maar mis je de juiste kennis en diploma’s. Een van de functies waar veel vraag naar is, is deze van verkoopmedewerker. En bij Fabius is het goed mogelijk de opleiding verkoopmedewerker te gaan volgen. Wat houdt deze functie in en hoelang duurt de opleiding? Dat lees je hier!

De functie verkoopmedewerker houdt in dat je bij een bedrijf werkt, bijvoorbeeld in een showroom, achter een informatiebalie, een receptie of een servicecentrum. Je bent het aanspreekpunten voor klanten, je beantwoordt vragen en je geeft adviezen. De opleiding zorgt ervoor dat je niet alleen de juiste gesprekstechnieken hebt, maar ook dat je op de klant kunt inspelen en zo het vertrouwen kunt winnen. Je hebt met deze functie volop mogelijkheden jezelf verder te gaan ontwikkelen.

Vooropleiding en vervolgopleiding verkoopmedewerker bij Fabius

Als je de opleiding verkoopmedewerker wilt gaan doen, is het goed om te weten hoeveel tijd je hieraan kwijt bent. De opleiding bestaat uit 40 lessen van 3 uur: je krijgt eerst de opleiding tot administratief medewerker. Hierbij leer je alles wat te maken heeft met de administratieve werkzaamheden binnen een bedrijf.  Daarna volgt de vervolgopleiding van verkoopmedewerker. Hierin leer je verkoopgesprekken, gesprekstechnieken, verkoopargumenten, face-to-face klantcontact, logistiek en kwaliteit en meer. Je wordt helemaal klaargestoomd om aan de slag te gaan als verkoopmedewerker, zodat je meteen ergens kunt werken. Ontdek hier jouw mogelijkheden bij Fabius om deze opleiding te volgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *