Uitgaan in Brussel

De hoofdstad biedt veel internationale sferen die goed zijn terug te proeven in het Brusselse nachtleven. Een ware magneet voor de universiteiten en Europese instellingen. Dit veelzijdige avondamusement biedt voor iedereen de mogelijkheid voor een absolute topavond. Op dit moment laat de Belgische overheid het helaas niet toe om je te wanen in de nachtelijke sferen, maar om je alvast voor te bereiden op het moment dat dit wel weer aan bod komt staan hier alvast de beste clubs van Brussel.

Spirito Brussels

Ga je liever voor een chique avond? Ook daarvoor biedt Brussel een optie. Trek je high-end pak aan en stap binnen in het stijlvolle Spirito Brussels. In de oude gotische kerk bevindt zich de dansvloer omhult met rijkdom. Voor meer privé-ervaring kan men zich bevinden naar de begane grond voor een avond in de privé lounge.

Fuse

Verreweg de bekendste club van de stad is Fuse. Dit is dé plek waar je de grote DJ’s binnen de techno- en dancescene zal treffen. Dit houdt niet op bij één verdieping, maar Fuse telt maar liefst drie etages om eens even heerlijk los te gaan. Elke verdieping is gethematiseerd met een ander genre. En als je even moet bijkomen van het swingen kan je dit doen in een van de vier bars. Voor de club geldt wel een entreeprijs, maar die beginnen vaak al bij vijf euro.

You Night Club

Als je houdt van trendy clubs zit je bij You Night Club aan het juiste adres. Deze kleurrijke club is open tot in de laatste uurtjes. De muziekgenres die je hier zult vinden richten zich meer op de commerciële house waardoor de club een jong publiek aantrekt. Zorg er wel voor dat je een dame aan je zijde meebrengt, anders kan het nog wel eens lastig worden om binnen te komen.

Madame Moustache

Als je graag een andere zijweg inslaat dan de commerciële muziek is Madame Moustache een ideale plek. In het centrum van Brussel staat de club die niet alleen een lust is voor het oor, maar ook het oog niet tekort schiet. Het hoge plafond geeft een unieke sfeer aan de club. Qua muziek een reis terug in de tijd. Van 50s rock tot aan 70s funk.

Hoe leuk en veelzijdig het nachtleven ook kan zijn, let goed op. Veelzijdig drank- of drugsgebruik kan voor langdurige schade zorgen. Schaam je er niet voor om hulp te zoeken indien nodig. België biedt voldoende organisaties voor een onderzoek of test in een diagnostisch centrum. Maak hier gebruik van als het dreigt mis te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *